Το Μυστικό μιας Γυναίκας

Bernard Lentéric
σελίδες
14 x 21 εκ.
978-960-264-012-8
€ 17,83

Παράγγειλε το βιβλίο

  • Το Μυστικό μιας Γυναίκας

Όταν ήταν 10 χρονών, στη Θεσσαλονίκη, υπό τον τουρκικό ζυγό, είχαν δεθεί μεταξύ τους με όρκους πίστης. Δεκαπέντε χρόνια αργότερα, το 1897, ο Βασίλης έχει ιδρύσει μια αυτοκρατορία ανάμεσα στους εμπόρους των όπλων, ο Περικλής ψάχνει για διαμάντια στην Αφρική και ο Δημοσθένης, ο ποιητής, έχει γίνει υπουργός.

Κανένας τους, ωστόσο, δεν έχει ξεχάσει τον όρκο που τους ενώνει, ούτε τον έρωτά τους για την Άρτεμη. Το κοριτσάκι έχει γίνει γυναίκα, η γυναίκα ενός από αυτούς, του Δημοσθένη. Αλλά όταν αυτή εξαφανίζεται κατά τη διάρκεια μιας φονικής εισβολής των τουρκικών στρατευμάτων, θα ενώσουν και οι τρεις για άλλη μία φορά τις δυνάμεις τους για να την ξαναβρούν.

Το Μυστικό μιας Γυναίκας είναι η συνέχεια του βιβλίου Τα Παιδιά της Θεσσαλονίκης. Η τριλογία ολοκληρώνεται με το Άρτεμις.

Ο Bernard Lentéric γεννήθηκε στο Παρίσι το 1944. Ασχολήθηκε με ποικίλα επαγγέλματα πριν στραφεί στη λογοτεχνία, μεταξύ των οποίων εκείνο του παραγωγού ταινιών. Η ταινία του, Ο τελευταίος ρομαντικός εραστής, εν έτει 1978, σημείωσε μεγάλη εμπορική επιτυχία. Έγραψε πολλά βιβλία, τα οποία έγιναν best-sellers στη Γαλλία και μεταφράστηκαν σε διάφορες γλώσσες.

Λοιπά έργα του συγγραφέα περιλαμβάνουν:
Τα Παιδιά της Θεσσαλονίκης
• Άρτεμις
Οι Φουρναραίοι (1ος τόμος)
Οι Φουρναραίοι: η κληρονομιά (2ος τόμος)
Ο Άγγελος Γαβριήλ
Ρέντα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άρτεμις
Άρτεμις
Bernard Lentéric
€ 17,83