Άρτεμις

Bernard Lentéric
351 σελίδες
14 x 21 εκ.
960-264-013-8
€ 17,83

Παράγγειλε το βιβλίο

  • Άρτεμις

Όταν ήταν 10 χρονών, η Άρτεμη τους αγαπούσε και τους τρεις: τον Δημοσθένη, τον Βασίλη και τον Περικλή. Για να την κερδίσουν, θα έκαναν τα πάντα.

Μετά από είκοσι χρόνια οι ψευδαισθήσεις της νιότης έχουν σκορπίσει. Ο χρόνος ξεγύμνωσε τα απατηλά πάθη και η προδοσία αφήνει πικρή γεύση. Ποιος από τους τρεις, ο έκπτωτος ποιητής Δημοσθένης, ο έμπορος κανονιών Βασίλης ή ο ιδεολόγος Περικλής που προτίμησε τη μοναξιά στις μεγάλες ερημιές, έχει μείνει πιστός στον όρκο που έδωσαν παιδιά; Ένας από αυτούς τους τρεις ήταν ο άντρας που η μοίρα προόριζε για την Άρτεμη. Δεν έχει πια περιθώρια για λάθη. Από την απαγορευμένη πόλη του Πεκίνου μέχρι την καρδιά των πρώτων ρωσικών εξεγέρσεων και τα αδαμαντορυχεία του Κιλιμάντζαρο, η Άρτεμη, με κίνδυνο τη ζωή της, αναζητάει τον αληθινό έρωτα.

Η αποκορύφωση και ολοκλήρωση της εκπληκτικής τριλογίας του Bernard Lentéric.

Ο Bernard Lentéric γεννήθηκε στο Παρίσι το 1944. Ασχολήθηκε με ποικίλα επαγγέλματα πριν στραφεί στη λογοτεχνία, μεταξύ των οποίων εκείνο του παραγωγού ταινιών. Η ταινία του, Ο τελευταίος ρομαντικός εραστής, εν έτει 1978, σημείωσε μεγάλη εμπορική επιτυχία. Έγραψε πολλά βιβλία, τα οποία έγιναν best-sellers στη Γαλλία και μεταφράστηκαν σε διάφορες γλώσσες.

Λοιπά έργα του συγγραφέα περιλαμβάνουν:
Τα Παιδιά της Θεσσαλονίκης
• Το Μυστικό μιας Γυναίκας
Οι Φουρναραίοι (1ος τόμος)
Οι Φουρναραίοι: η κληρονομιά (2ος τόμος)
Ο Άγγελος Γαβριήλ
Ρέντα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ