Τα Παιδιά της Θεσσαλονίκης

Bernard Lentéric
400 σελίδες
14 x 21 εκ.
960-264-002-2 ​​
€ 17,83

Παράγγειλε το βιβλίο

  • Τα Παιδιά της Θεσσαλονίκης

Εγώ, η Άρτεμη, 10 ετών, τους αγαπώ και τους τρεις για πάντα. Πώς θα μπορούσα ποτέ να διαλέξω ανάμεσα στον Δημοσθένη, τον Βασίλη και τον Περικλή;

Εγώ, ο Δημοσθένης, 11 ετών, αγαπώ την Άρτεμη περισσότερο κι από τους καλύτερους φίλους μου, τον Βασίλη και τον Περικλή. Θα με παντρευτεί γιατί θα γίνω ένας μεγάλος ποιητής.

Εγώ, ο Βασίλης, 11 ετών, θα σκοτώσω τον Περικλή ή τον Δημοσθένη, τους καλύτερους φίλους μου, αν αποφασίσει η Άρτεμη να παντρευτεί έναν από αυτούς αντί να γίνει γυναίκα μου. Αλλά θα κυβερνήσω τον κόσμο και θα με διαλέξει.

Εγώ, ο Περικλής, 11 ετών, θα βρω τα ωραιότερα διαμάντια της Αφρικής για να τα χαρίσω στην Άρτεμη, την πολυαγαπημένη μου.

Το 1881, κάτω από τον ήσκιο των Οθωμανών που κατέχουνε τη Θεσσαλονίκη, ξεκινάει η εξωφρενική περιπέτεια αυτών των ιπποτών του σύγχρονου κόσμου, που μας διηγείται με το συναρπαστικό του ταλέντο ο Bernard Lentéric.

Τα Παιδιά της Θεσσαλονίκης είναι το πρώτο βιβλίο μιας εξαιρετικής τριλογίας. Ακουλουθούν Το Μυστικό μιας Γυναίκας και Άρτεμις.

Ο Bernard Lentéric γεννήθηκε στο Παρίσι το 1944. Ασχολήθηκε με ποικίλα επαγγέλματα πριν στραφεί στη λογοτεχνία, μεταξύ των οποίων εκείνο του παραγωγού ταινιών. Η ταινία του, Ο τελευταίος ρομαντικός εραστής, εν έτει 1978, σημείωσε μεγάλη εμπορική επιτυχία. Έγραψε πολλά βιβλία, τα οποία έγιναν best-sellers στη Γαλλία και μεταφράστηκαν σε διάφορες γλώσσες.

Λοιπά έργα του συγγραφέα περιλαμβάνουν:
Το Μυστικό μιας Γυναίκας
• Άρτεμις
Οι Φουρναραίοι (1ος τόμος)
Οι Φουρναραίοι: η κληρονομιά (2ος τόμος)
Ο Άγγελος Γαβριήλ
Ρέντα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άρτεμις
Άρτεμις
Bernard Lentéric
€ 17,83