Παλίμψηστον

Απόστολος Σώκος
360 σελίδες
14 x 21 εκ.
978-960-8273-94-8
€ 15,00

Παράγγειλε το βιβλίο

Ένα συναρπαστικό ιστορικό , ψυχογραφικό μυθιστόρημα που εκτυλίσσεται στο σήμερα, αλλά εμπλέκει δραματικά τον ήρωα σε γεγονότα του χθές. Ο σεναριογράφος Στέφανος Καρνέζης, ΄Ελληνας της διασποράς με διεθνή καριέρα, όταν συνειδητοποιεί ότι η Άλωση της Κωνσταντινούπολης από τους σταυροφόρους, δεν είναι προσφιλές θέμα στους κινηματογραφικούς παραγωγούς αποφασίζει να παρουσιάσει σειρά ντοκιμαντέρ με το θέμα αυτό, όμως η προτασή του όχι μόνο απορρίπτεται, αλλά τον φέρνει αντιμέτωπο με μια σειρά τραγικών συμπτώσεων, σε ένα ταξίδι με περίεργα γεγονότα, απροσδόκητες καταστάσεις και άγνωστα πρόσωπα. Η πορεία του από την Αμερική, στην Ρωσία, από εκεί στην Κωνσταντινούπολη και τελικά στο ΄Αγιο ΄Ορος συνεχίζεται σοκάροντας και τον πιο υποψιασμένο αναγνώστη. Τα ερωτήματα πολλά.

Ο Απόστολος Ι. Σώκος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Το 2000 εισήλθε ως πρώτος επιτυχών στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Μιλά Αγγλικά και διαβάζει λογοτεχνία στη συγκεκριμένη γλώσσα. Η αγάπη του για την Τέχνη τον οδήγησε σύντομα μακριά από το αντικείμενο των οικονομικών του σπουδών.

Αναζητώντας επίμονα την κάλυψη των δημιουργικών του ανησυχιών ασχολήθηκε ιδιαίτερα με τη συγγραφή στίχων, τη μουσική σύνθεση και τη μουσική παραγωγή.

“Το Παλίμψηστον” είναι η πρώτη του συγγραφική δημιουργία.

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι Ψυχές των Τόπων
Οι Ψυχές των Τόπων
Κώστα Παππή
€ 14,00