Όλες οι Φυλές των Σκύλων

Carl-Johan Adlercreutz
φωτογραφία: Johan Adlercreutz
472 σελίδες
17 x 24 εκ.
960-8273-34-Χ
€ 40,20

Παράγγειλε το βιβλίο

  • Όλες οι Φυλές των Σκύλων

Η πληρέστερη έκδοση με 400 και πλέον φυλές σκύλων. Περιλαμβάνει όλους τους τύπους που αναγνωρίζονται από τη μεγαλύτερη σε παγκόσμιο επίπεδο ομοσπονδία, FCI (ΔΚΟ – Διεθνή Κυνολογική Ομοσπονδία). Στις σελίδες του βιβλίου παρουσιάζεται κάθε φυλή και οι παραλλαγές της με μια έγχρωμη φωτογραφία, ένα συνοπτικό ιστορικό και μια περίληψη του ισχύοντος Προτύπου Φυλής.

Περιλαμβάνει 410 εξαιρετικές έγχρωμες φωτογραφίες, εκτενή παρουσίαση των υποδιαιρέσεων σε ομάδες σύμφωνα με τη ΔΚΟ, καθώς και τις κυνολογικές λέσχες της Αγγλίας, των Η.Π.Α. και του Καναδά, και έναν αναλυτικό κατάλογο με όλους τους ευρωπαϊκούς συνδέσμους εκτροφέων που σχετίζονται με τη ΔΚΟ και την κατάταξη των φυλών σύμφωνα με τη χώρα προέλευσης. Το βιβλίο αυτό είναι ένας μοναδικός οδηγός για κάθε έναν που θέλει να μυηθεί στον μαγικό κόσμο των σκύλων όλου του κόσμου και να γνωρίσει τις ποικιλίες, την προέλευση και τον χαρακτήρα τους.

Ο Carl-Johan Adlercreutz είναι κυνολόγος διεθνούς αποδοχής και κριτής, σε παγκόσμιο επίπεδο, σε επιδείξεις που αφορούν σε όλες τις φυλές. Αφιέρωσε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του στους σκύλους και, μεταξύ άλλων, υπήρξε γενικός γραμματέας της Σουηδικής Λέσχης Κυνολογίας. Έχει μεταφράσει και συγγράψει πλήθος κυνολογικών βιβλίων και άρθρων.

Ο Johan Adlercreutz χαίρει διεθνούς φήμης ως φωτογράφος των ζώων και του φυσικού περιβάλλοντος, και ειδικεύεται στους σκύλους. Για να μπορέσει να συγκεντρώσει τις φωτογραφίες για την παρούσα έκδοση, χρειάσθηκε να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο.

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα Σκυλιά - Όλες οι Ράτσες του Κόσμου
Τα Σκυλιά – Όλες οι Ράτσες του Κόσμου
Bo Bengtson, Ake Wintzell, Ivan Swedrup
€ 35,16

Α-Ω Ασθένειες και Προβλήματα Υγείας των Σκύλων
Το Α – Ω για τις Ασθένειες και τα Προβλήματα Υγείας των Σκύλων
Dick Lane BSc FRAgs FRCVS, Neil Ewart
€ 33,16