Καναρίνια – Έγχρωμα, Τύπου και Ωδικά

G.B.R. Walker
φωτογραφία: Dennis Avon
335 σελίδες
17 x 24 εκ.
960-7370-74-0
€ 33,16

Παράγγειλε το βιβλίο

  • Καναρίνια Έγχρωμα Τύπου και Ωδικά

Το καναρίνι είναι και ήταν ανέκαθεν πιθανώς το πιο δημοφιλές πτηνό ευρείς εκτροφής σε κλουβιά, που το φροντίζουν χιλιάδες λάτρεις του σε ολόκληρο τον κόσμο. Σε αυτό το βιβλίο ο εκτροφές και διεθνής κριτής καναρινιών G.B.R. Walker, μαζί με τη φωτογράφο πτηνών Dennis Avon, παρέχουν έναν πλήρη οδηγό για τη φροντίδα, την εκτροφή και την επίδειξη καναρινιών τύπου και χρώματος, τόσο για πουλιά διασταύρωσης (υβρίδια) όσο και για πουλιά τραγουδιού (ωδικά).

Στο βιβλίο αυτό υπάρχουν μέρη που αναφέρονται στις τεχνικές διαχείρισης και εκτροφής, στη διατροφή, στις ασθένειες, στην κληρονομικότητα, στις υβριδικές διασταυρώσεις και σε άλλα πειραματικά ζευγαρώματα, καθώς και στο θέμα των ωδικών καναρινιών. Στο πλαίσιο αυτής της εργασίας, επιστρατεύτηκαν, με εξουσιοδότηση, και άριρα ειδικευμένων συγγραφέων που αναφέρονται στις συνηθέστερες ασθένειες και τη φροντίδα που χρειάζονται οι κυριότερες ράτσες.

Μέσα στο βιβλίο θα βρείτε επίσης 110 έγχρωμες φωτογραφίες και γραμμικά σχέδια που εικονογραφούν τέλεια αυτό το γεμάτο περιεχόμενο και πλήρως διεθνοποιημένο κείμενο, το οποίο θα αποτελέσει ένα απαραίτητο έργο αναφοράς για τους εκτροφείς καναρινιών σε παγκόσμια κλίμακα.

Ο Geoff Walker είναι τέως πρόεδρος της Ένωσης Εκτροφέων Έγχρωμων Καναρινιών, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Εκτροφής Πτηνών, και διεθνής κριτής έγχρωμων καναρινιών με πολυετή υπόσταση.

Η Dennis Avon είναι μια καταξιωμένη φωτογράφος για θέματα φυσικής ιστορίας και εκτροφής πτηνών, καθώς και διεθνής κριτής φωτογραφίας.

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρακτική Προβατοτροφία
Πρακτική Προβατοτροφία
Υπό Christian Mendel
€ 29,14

Άλογα - Το πλήρες βιβλίο για τη φροντίδα τους
Άλογα
Tim Hawcroft
€ 47,22
Στρουθοκάμηλος - Ένα τέλειο σύστημα εκτροφής
Στρουθοκάμηλος
Giorgio Anderloni
€ 33,16